Rabu, 22 Januari 2014

Kawan Ku Ke-20 dan 40



Assalamualaikum,selamat sejahtera dan salam 1Malaysia...

Sebagai mengotakan aku janjiku di sini,Saya,akan menyiarkan follower a.k.a. kawan saya yang ke-20 dan 40.

Yang bertuah itu adalah:

KAWAN-KU ke-20:

= Apesaje (http://hajar-apesaje.blogspot.com)

YANG ke-40 pulak:

= Razil To The Block (http://assignmentcscrazil.blogspot.com)

Buat Apesaje dan Razil To The Block,Terima kasih daun keladi diucapkan kerana menjadi pengunjung blog yang tak seberapa ini.Buat semua jom lawat dan followlah blog bertuah ini...

Marilah kita ramaikan follower,raikan ukhuwah...

5 ulasan:

  1. err.... saya ker??? Alhamdulillah... mekasih yer...

    BalasPadam
  2. salam. dgn berblog ni kita buleh tambah kwn. hmmm...kalau sudi follow la blog abe kie yg suam2 kuku tu. TQ sbb letak link abe kie di blog faez. BTW, boleh je nak share entri abe kie di FB. Sharing is caring, right? Keep in touch, bro!

    BalasPadam
  3. Salam ziarah dari bunda...
    singgah sini...selamat berblog..

    BalasPadam