Rabu, 8 Januari 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

\

Assalamualaikum,selamat sejahtera dan salam 1Malaysia...

Mari semua! Kita beramai-ramai join segmen blog Lorong Kita ni...

Mari join ramai-ramai,kita eratkan hubungan sesama blogger...

Mari kita ramaikan follower,raikan ukhuwah...

" JOIN KAT SINI! "


89 ulasan:

  1. Assalamualaikum... Terima kasih kerana sudi join segmen Abak,moga Allah merahmati kita smua.. Abak follow sini..Jom blogwalking,saling follow rakan2 yang lain...Senarai peserta :
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    BalasPadam
  2. Salam kenal...Datang dari segmen yang sama..
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  3. salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

    BalasPadam
  4. Datang singgah dari segmen yang sama! :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  5. hai saya singgah dari segmen yang sama dan telah pun follow saudara :)

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    Salam perkenalan dari Cikgu Faiz :)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

    Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

    BalasPadam
  8. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  9. Follow blog awak..dari segmen yang sama..

    http://charliejoined.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  10. Salam ukhwah.. bw dari segmen yang sama ni :) Nurul follow sini^^

    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  11. Segmen sama.follow sini..

    http://chenachenis.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  12. Singgah dari segmen sama :)
    Follow sini :)
    http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  13. salam blogger. jm dr sg yg sma > http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html *DFU

    BalasPadam
  14. Salam ukhwah.. saya follow sini juga.. t kasih.. :)

    BalasPadam
  15. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    BalasPadam
  16. Sama-sama...salam ukhuwah... :)

    BalasPadam
  17. semoga berjya.. dari segmen yang sama

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah singgah& follow...Salam ukhuwah... :)

      Padam
  18. datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

    http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah singgah dan juga follow...Salam ukhuwah... :)

      Padam
  19. salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

    http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah singgah dan follow....salam ukhuwah... :)

      Padam
  20. dari segmen same..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
    follow sini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah singgah dan follow...salam ukhuwah... :)

      Padam
  21. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...

    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam.Abe Kie,saya sudah singgah dan follow blog Abe.Salam ukhuwah... :)

      Padam
  22. hai hana dari segmen yang sama...mari singgah sini dan follow....salam perkenalan
    http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Hana...Saya sudah singgah dan follow anda...Salam ukhuwah... :)

      Padam
  23. Hai.. Salam ukhuwah :) Dari segmen yang sama dan saya follow awak. Mind follow me back ? :D http://wanruswaniee.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudah singgah dan follow awak...Terima kasih dan salam ukhuwah... :)

      Padam
  24. datang dari segmen sama.
    jom ke blog saya plak :D

    BalasPadam
  25. dila follow sini..follow me back :)

    BalasPadam
  26. Salam kenal. Singgah sini dan follow dari segmen Abak. Follower 40th! Yeay! Dapat review tak? huhuhu
    Keep blogging ya? ;)
    http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Razil Tahir: Salam perkenalan.Saya sudah follow awak.Tahniah! Awak telah menjadi follower saya ke-40! Sila lihat review ni: http://http://faezzainal93.blogspot.com/2014/01/kawan-ku-ke-20-dan-40.html.Salam ukhuwah! :)

      Padam
  27. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ummiaisys: Salam...sudah follow blog awak... :)

      Padam
  28. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. AyuInsYiraH : Salam.saya sudah follow anda... tq :)

      Padam
  29. singgah sini dan follow dari segmen yg sama...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Che Rosliza Che Mat : Salam.saya sudah follow anda...salam ukhuwah...tq :)

      Padam
  30. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jie Susanos : Salam.saya sudah follow blog anda.tq... :)

      Padam
  31. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah :)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. arina : Waalaikumussalam.saya sudah follow blog anda...tq... :)

      Padam
  32. Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
    jom join segmen/ GA yang lain jugak

    I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

    ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dyla atsuya : Waalaikumussalam...saya dah follow blog anda.Terima kasih.Salam ukhuwah... :)

      Padam
  33. salam singgah dari segmen yg sama..jom singgah blog lyea
    http://cikalyea.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Alyea : Salam.saya sudah follow blog anda.Terima kasih.Salam ukhuwah... :)

      Padam
  34. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    Isi tabung.

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

    BalasPadam
  35. Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

    Singgah disini : -

    http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mohd Yunus : Waalaikumussalam.Sudah singgah dan follow blog awak.Salam ukhuwah... :)

      Padam
  36. assalam. singgah sini dan follow dari segmen yg sama. jemput singgah dan follow me back. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mimie farid : Salam.sudah singgah dan follow blog awak.Salam ukhuwah... :)

      Padam
  37. selamat bersegmen ^_^ all the best
    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  38. hai :) singgah sini. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

    From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ainloly : Hai...sudah singgah n done follow your blog.Keep blogging! Salam ukhuwah... :)

      Padam
  39. salam dari belogisam,, wish luck for de segmen...

    BalasPadam
  40. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama..
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  41. morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #48

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awan Samudera : Done visiting and following your blog.Thanks! Salam Ukhuwah! :)

      Padam
  42. Singgah dari segmen yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  43. hai ^_^
    singgah sini dan follow.
    jemput ke blog okay :)

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mirza syazwina : hai ^_^ saya sudah follow blog awak...terima kasih... salam ukhuwah... :)

      Padam
  44. salam singgah dari segmen yang sama...#51...jemput singgah blog akak pulak ye...

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wan Maruzen : Salam.blog akak telah saya singgah dan follow.Salam ukhuwah... :)

      Padam
  45. hye datang dari segmen yang sama.....

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    jemput singgah blog saya pula ye..... =)

    dah follow blog awak dah.... salam perkenalan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mass naim : Salam perkenalan...saya sudah singgah dan follow blog awak... :)

      Padam
  46. Singgah dari segmen yang sama... All the best!

    http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  47. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  48. Salam, singgah dr segmen yg sama dan dh followed awak.
    Sudi2 singgah blog sy jugak :)
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam.Maaf lambat membalas...saya sudah follow blog anda...terima kasih...salam ukhuwah... :)

      Padam
  49. Datang dari segmen yang sama ..
    Mira dah follow awak jugak :)
    Jemput datang ke blog Mira ^^

    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam...i'm already followed...tq... :)

      Padam
  50. Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
    http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
    Salam perkenalan…

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pjie : Salam.sudah follow blog anda... tq :)

      Padam
  51. Salam semua..dari segmen yg sama :)
    http://blogabdulazizdaughter.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  52. Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hana : Saya dah follow blog anda... TQ... :)

      Padam
  53. datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. cik sweety : done following ur blog dear... :) tq

      Padam
  54. All the best :)
    Dari segmen yg sama

    BalasPadam
  55. datang singgah sini dari segmen yg sama....
    dan follow sini... #59

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pha Is : Sudah follow blog anda...Terima Kasih :)

      Padam
  56. Assalamualaikum...singgah dari segmen yg sama...follow sini...mengeratkan ikatan ukhwah..

    http://myra-zone.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam...sudah singgah dan follow... :)

      Padam
  57. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  58. Salam, jom join :D

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/couple-chocolates-cookies-contest-by.html

    BalasPadam